Fotografie van Sofie

Capturing memories

Over mij

Sofie Vriesacker

Hallo, aangenaam!

Ik ben Sofie Vriesacker.

Ik woon samen met mijn man in Zwijndrecht. Ja, dat is daar waar de files naar Antwerpen beginnen. Daarom neem ik dus ook vaak de fiets.
Maar Zwijndrecht is ook dat kleine stukje linkeroever van de Schelde dat geen Oost-Vlaanderen is. Het dorp tussen Antwerpen en het Waasland.

Werk

Hoewel ik fulltime zelfstandige ben, beschouw ik het onderdeel Fotografie van Sofie toch eerder als mijn leuke bijberoep.

Met Support van Sofie bied ik mijn diensten aan als Technisch Virtueel Assistent.
Dat wil zeggen dat ik andere (solo) ondernemers ondersteun met hun online tools zoals bijvoorbeeld website, webshop, e-mailmarketing en alle linking en automatisaties hierrond.
Ik ben als het ware de tweede man in hun éénmanszaak.

Vrije tijd

Maar naast mijn werk heb ik nog tal van andere bezigheden.
Zo kan ik me ook altijd bezig houden achter een computer, ga ik wekelijks een avondje naar de dansles waar ik graag op opgewekte muziek dans, maar naai ik nu en dan ook eens wat kleding en accessoires.
Maar na al die tijd binnen, trek ik er ook graag op uit om al wandelend op zoek naar de mooiste uitzichten op de natuur. (Ook ideaal om foto’s te nemen, kijk maar bij mijn vrij werk) En samen met mijn man maken we daar ook graag een omweg bij om heel wat geocaches te zoeken.
En hoewel ik veel van mijn hobby’s alleen doe, kan ik niet zonder op tijd en stond bij te kletsen met mijn vrienden.

Fotografie

Maar zoals je ook wel al dacht, ben ik ook zot van fotografie.
Niet alleen omdat het kicken is wanneer je dat unieke moment op een mooie manier gevangen hebt, maar ook omdat ik instant gelukkig kan worden van terugkijken naar foto’s van leuke herinneringen.
Door de komst van digitale fotografie, ben ik sinds mijn 16e zelf foto’s beginnen nemen. Enkele jaren geleden heb ik mijn kennis wat verdiept tijdens een allround cursus digitale fotografie.
Tot nu toe heb ik al van enkele feesten waar ik gast was, ook wat foto’s genomen. En voor het huwelijk van mijn schoonbroer, hebben we ook al een photobooth gebouwd.

Maar nu wil ik jou graag helpen met leuke herinneringen op beeld vast te leggen. Heb je binnenkort een babyborrel, een communiefeest, een receptie voor jullie 30e huwelijksverjaardag of gewoon een leuke wandeling met het gezin of jullie vrienden die je graag op beeld wilt vastleggen, contacteer me dan zeker. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Ik ben dan ook heel benieuwd welke herinnering ik jou kan helpen vereeuwigen.